Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

RainWater 12 Plug&Play

300.266 Ft (236.430 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Szállítási díj: 1 Ft
Cikkszám: RW12P&P
Elérhetőség: Előrendelhető
Nem értékelt
Vezérlőfej típusaquestion_mark
Alap vezérlőfej
Csatlakozásinformation_mark
3/4"
300.266 Ft (236.430 Ft + ÁFA)
Menny.:db

Paraméterek

Só és Víz fogyasztás/regenerálás 1,5 kg NaCl / 90 Liter H2O
Csatlakozás be-ki 3/4 "
Térfogatáram 1,2-18m3/h
Gyantaliter 12,5
Kapacitás 30m3x0nk
Magasság 66cm
Szélesség 38cm
Mélység 52,5cm

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Leírás

Csatlakoztasd a hálózatra és már működik is!
Nincs szüksége beüzemelő szakemberre, mert a készülék saját magát üzemeli be egyetlen gombnyomásra. Önnek nincs más dolga, mint beállítani a pontos időt, vízkeménységet (a keménységteszter tartozék), illetve feltölteni sótablettával a készüléket, majd 3 másodpercig megnyomni egy gombot. A többi a Plug and Play vízlágyító feladata.
Előnyei:
'- Helytakarékos. Szériafelszereltség egy külső 90 fokos könyökkel kialakított by-pass szerelvény, melynek köszönhetően akár teljesen a fal mellé állítható a vízlágyító berendezés.
'- Nincs szükség éves karbantartásra. A készülék vezérlőfeje a legjobb minőségű csaptelepkhez hasonlóan kerámia tárcsával rendelkezik, ami rendkívül időtálló.
'- A legjobban felszerelt és legtakarékosabb RainWater vízlágyító a piacon.
'- Magyarországi összeszerelés biztosítja a megfelelő minőséget, a folyamatos alkatrészellátást és a szakszerviz hálózatot.
'- Magyar nyelvű menüvel és informatív kijelzővel rendelkeznek.
'- A RainWater Plus vízlágyító berendezés gyantaágy fertőtlenítő egysége elvégzi a regenerálások alkalmával a gyantatöltet fertőtlenítését. A gyantaágy fertőtlenítő használatával a regenerálások alkalmával a sótablettából (NaCl) nem csa a Na+ használja fel a készülék, hanem a Cl- felhasználásával minden egyes regenerálás alkalmával fertőtleníti a gyantaágyat. Egy csőtörés esetén ez a védelem azonnal kifizetődik. Szinte az összes Nyugat-Európai országban, a vízlágyító berendezéseket csak gyantaágy fertőtlenítő egységgel lehet forgalmazni!