Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > >

Szállítási információk

Szállítás

Cégünk Magyarország egész területén vállalja a megrendelt termékek házhoz szállítását . A küldemények budapesti kézbesítését cégünk munkatársai és a Pannon XP munkatársai végzik, az országos kézbesítés pedig kizárólag a Pannon XP segítségével történik. A termékek szállítási idejét a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során, valamint a visszaigazoló e-mail is tartalmazza, de a terméklapon feltüntetett szállítási idő az elsődleges. A szállítás időpontjáról lehetősége van egyeztetni a visszaigazoló e-mailben, (illetve honlapunkon) található telefonszámon.
 
Szállítási módok:

Budapesti kézbesítés: kereskedésünk munkatársai és Pannon XP munkatársai végzik
Oszágos kézbesítés: Pannon XP munkatársai végzik

Kiszállítási idő:

A kiszállítást megbízott futárszolgálatunk munkanapokon (Hétfőtől-Péntekig) 8:00-19:00 között végzi. Az első sikertelen kézbesítést követően a futár értesítést hagy és ismételten megpróbálja a kézbesítést az első kézbesítési napot követő 1-3 munkanapon belül. Az ismételt kézbesítésről telefonon egyeztetés lehetséges a futárszolgálat elérhetőségeinek egyikén.
 
A szállítás során a futároknak meg van hagyva, hogy a szállítás előtt telefonon is értesítsék az ügyfeleket.
 

A kiszállítási idő a vásárolt termékek függvényében változhat (termékadatlapon megtekinthető az adott termék várható szállítási ideje). Kérjük sürgős rendelés esetén ezt vegye figyelembe, illetve előzetesen érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon.


Banki átutalással történő fizetés esetén a kiszállítási idő az átutalás megérkezésétől számítandó.

 
Fizetési mód: küldemény, termék átvételekor készpénzben; banki előreutalással, bankkártyás fizetési lehetőség.
 
 
Egységes szállítási díjaink:
 
20 000 Ft értéktől a kiszállítás INGYENES.
 
 
A szállítástól elállás

Ha a webáruház a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott áru nem áll rendelkezésére, illetve a megrendelt szolgáltatást nem áll módjában nyújtani, köteles erről a megrendelőt tájékoztatni. 

 

Keresés